Erna Witbraad

Join Your_Life_Erna_Witbraad_website

Op zoek naar harmonie, oorsprong, zuiverheid en het zien van verbindingen en mogelijkheden zit in mijn natuur. Ik vind het belangrijk dat er harmonie binnen mezelf, mijn relatie, gezin, familie en mijn werk is. Harmonie is altijd in beweging, er kan gemakkelijk iets moois en nieuws uit ontstaan. Een harmonieuze omgeving steunt je in tijden van crisis. Als professional en uit ervaring weet ik dat een stevige persoonlijke basis hierbij essentieel is.

Een gezonde en stabiele basis zorgt ervoor dat je je fundering stevig kunt opbouwen en je balans kunt vinden. Hierdoor kan je een liefdevolle relatie met jezelf aangaan zodat je zowel privé als op het werk gezonde relaties kunt hebben, onbelemmerd je kwaliteiten kunt inzetten en je grenzen kunt aangeven. Kortom dat jij je vrij voelt om datgene te doen in je leven wat je wilt doen.

Tijdens mijn opleiding voor Eclectische Therapieën en NLP HBO/WO leerde ik al met familiepanorama werken. Binnen mijn praktijk maak ik vaak gebruik van deze methode. Het maakt zoveel duidelijk voor de cliënt. Reacties die ik vaak krijg: “Nu begrijp ik waarom ik hier mijn hele leven al last van heb”. “Alsof er een zwaarte van mij afvalt, nu kan ik het loslaten en ongehinderd verder”. “Eindelijk ben ik nu een man tegen gekomen die bij mij past”. Men werkt aan bewustwording, verandering en integratie en deze methode geeft een duidelijk toekomstbeeld.

November 2010 heb ik de volledige opleiding tot Sociaal Panorama Consulente bij Lucas Derks gedaan. Een prachtige opleiding die mensen inzicht geeft in hun sociale werkelijkheid. Met behulp van familiepanorama of het opstellen van bepaalde situaties kunnen problemen met intieme relaties, zelfvertrouwen, conflicten, families, teams, organisaties relatief eenvoudig geanalyseerd en opgelost worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s